A WFC Kft. (Cégjegyzék szám: 01-09-187862 vezetve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságnál, Adószám: 24890616-2-43, Székhely: 1225 Budapest, Virágoskert u. 28.), úgyis mint a jelen oldal Üzemeltetője tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A WFC Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a weboldal tulajdonosa jogosult!

A weboldal tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni!

A webfishingcenter.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A webfishingcenter.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a webfishingcenter.hu kifejezetten kizárja.

A webfishingcenter.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a webfishingcenter.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A webfishingcenter.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Webáruház üzemeltetője, jogszabályban előírt adatközlés:

Cégnév: WFC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-187862
Adószám:  24890616-2-43
Székhely:  1225 Budapest, Virágoskert u. 28.
Horgászbolt helye
(telephely)
 1225 Budapest, Nagytétényi u. 238.
Elérhetőségek: Telefon: +36307342407; E-mail: horgaszbolt [kukac] webfishingcenter.hu
Cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Tárhely szolgáltató:  ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 9024 Győr, Déry T. u. 11., +36702974811,  info [kukac] elin.hu
Kamarai tagság: Kereskedelmi és Iparkamara

Adatvédelem

A Vásárlók adatait kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk fel. A vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek. A szállító cégek szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok – a számlák tőpéldányai –, melyeknek megőrzésére a számvitelről szóló jogszabály kötelez bennünket). Regisztrált felhasználóink a regisztrációjuk során automatikusan elfogadják, hogy e-mail címük bekerül adatbázisunkba, amire alkalmanként reklám anyagot, hírlevelet küldünk. Az adatbázisból való törlést bárki, bármikor kérheti, melyet azonnali hatállyal meg is teszünk.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-65984/2013.

Az elektronikus szerződéskötés lépései

1.    Regisztráció webáruházunkba.
A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

2.    Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).

3.    A WFC Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a WFC Kft. illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.

4.    A megrendelést követően hét munkanapon belül (ettől eltérő esetben erről tájékoztatjuk) kiszállítjuk a megrendelt termékeket. Vidékre a Express One futárszolgálat, Budapesten saját futárunk viszi ki a rendelt termékeket. Rendelését mind utánvéttel, mind előreutalással tudja rendezni!

5.    A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.

6.    A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a WFC Kft. nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.
 

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei


1.    Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.

2.    Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze a WFC Kft. bármely e-mail címén és/vagy telefonszámán! Elérhetőségeinkről a Kapcsolat menüpontban tájékozódhat! Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül is kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

Fórum szabályzat

(jelenleg nem üzemel!)


A fórum témáihoz, valamint a cikkekhez a Felhasználó regisztrációt követőn szólhat hozzá, az alábbiak betartásával:

A Felhasználó elfogadja, hogy hozzászólásaiban nem közölhet semmilyen obszcén, egy bizonyos személyre, vagy személyekre sértő jellegű, vagy fenyegető információt, vagy bármely, jogszabályba ütköző kijelentést.
Felhasználó a Webfishing szolgáltatásait nem használhatja reklámozásra, termékek vagy szolgáltatások üzleti célból történő népszerűsítésére. Ehhez az Üzemeltető előzetes beleegyezése szükséges.
A Felhasználó elfogadja, hogy a Webfishing szolgáltatásait a mindenkor hatályos jogba ütköző cselekményekre nem használhatja, ilyen cselekményekre nem hív fel és nem segít hozzá senkit.

A hozzászólás/kérdés szorosan a témához kell hogy kapcsolódjon. Nem megengedett ugyanaz a kérdés-üzenet több témába való beírása. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a tudomására jutott és a fenti szabályokat sértő vagy általa nem megfelelőek ítélt hozzászólásokat értesítéssel eltávolítsa. A fenti szabályok megsértése a regisztráció inaktiválását eredményezheti. Az Üzemeltető nem tudja ellenőrizni minden felhasználói hozzászólás tartalmát, így azok helytelen, vagy megtévesztő információkat is tartalmazhatnak. A hozzászólásért kizárólag a hozzászólást közlő Felhasználó felelős, azért az Üzemeltető semmilyen jogi, vagy egyéb felelősséggel nem tartozik.

Általános Szállítási Feltételek

A jelen Horgász Webáruház kereteiben létrejött vásárlási szándék jelzése (megrendelés) esetén a felek között magyar nyelvű szerződés jön létre. A WFC Kft. a Megrendelő megrendelésének megérkezését a Megrendelő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolja. Amennyiben a visszaigazolás a Megrendelő megrendelésének elküldésétől számított 48 (negyvennyolc) órán belül nem érkezik meg a Megrendelőhöz, a Megrendelő ajánlati kötöttsége megszűnik.

A WFC Kft. a Megrendelés beérkezését követően legkésőbb 30 (harminc) napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

Amennyiben a Megrendelt áru nem áll rendelkezésére, úgy erről a Megrendelőt haladéktalanul tájékoztatja. A Megrendeléseket (szerződéseket) a WFC Kft. elektronikus nyilvántartásában iktatja és archiválja, ezzel biztosítva a szerződés adataihoz való utólagos hozzáférés lehetőségét.

A vásárolt termékek házhoz szállítása futárszolgálattal vagy postai úton történik, a szállítás díja a szállító aktuális díjaiból kalkulálható. A WFC Kft. feladata a vásárló tájékoztatása az áru- és szolgáltatásválasztás megkönnyítéséhez, továbbá az áru és a szolgáltatás használatához, az áru fenntartásához szükséges megfelelő ismeretekről, az áru és a szolgáltatás alapvető tulajdonságairól, jellegzetességeiről, az áru és a szolgáltatás minőségéről, áráról, díjáról, valamint az áru használatára vonatkozó utasításokról és használatával járó veszélyekről.

 Megrendelőnek a 2005. évi XXV. törvény 6. § (1) alapján Elállási Joga van, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követő 14 (tizennégy) napon belül Megrendelő elállhat vásárlási szándékától és Eladó köteles azonnali hatállyal, de legkésőbb 30 (harminc) napon belül a Vételárat visszafizetni! A 30 (harminc) nap attól a pillanattól értendő, amikor a  visszaküldött termék igazoltan megérkezik a WFC Kft. telephelyére. A termék visszaszállítási költsége a Vevőt terheli, a portóval visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni!

 A WFC Kft. fenntartja magának a jogot, hogy - elsősorban az Akciós termékek esetén - csak kiskereskedelmi mennyiséget szolgáljon ki!

Garanciális tájékoztató:

A WFC Kkt. az általa forgalmazott horgászbotokra és horgászorsókra 1 (egy) év garanciát vállal, az egyéb horgászcikkekre 6 (hat) hónap szavatosságot biztosít. A garanciális javítási igényt a WFC Kft. telephelyén a vételi számla vagy annak másolatának bemutatásával lehet érvényesíteni.

Garanciális javítás (alkatrész csere) akkor kérhető, ha a rendeltetésszerű használat során keletkezett hiba gyártási vagy anyaghibára vezethető vissza. A horgászorsók és horgászbotok garanciális ideje alatt bármilyen beavatkozást, javítást, karbantartást kizárólag csak a WFC Kft. vagy az általa megbízott Szakszerviz (a továbbiakban együttesen: Szakszerviz) végezhet. Botalkatrész vásárlásnál vagy javításnál, ha valamelyik tagot pótolni kell, az eljáró Szakszerviznek szüksége van az egész botra, csak így kerülhető el az esetleges illesztési probléma. Az orsók házának megbontása, a csavarfejek széthajtása a garancia azonnali elvesztését vonja maga után! Az orsók javításához a Szakszerviznek szüksége van az orsó dobjára vagy pótdobjára.

A WFC Kft. szakszervize vállal garancián kívüli és garancia időn túli fizetős javításokat is, melynek igénybevételéhez a meghibásodott terméket a WFC Kft. telephelyén kell leadni. Sem garancia időn belül, sem garancia időn túl a portóval visszaküldött terméket NEM áll módunkban átvenni!

Nem minősülnek garanciális hibának a nem anyaghibából származó alábbi meghibásodások:

•    a feeder és picker rezgőspicc törése
•    orsótalptörés, illetve az orsótartó menetének megszakítása
•    gyűrűtalp és gyűrűbetét törése és lakkrepedés
•    rakós bot törése
•    horgászruházat zippzárának meghibásodása, a ruha anyagának kilyukadása
•    a csizmák, mellcsizmák és combcsizmák kilyukadása

 A WFC Kft. szakvéleményével kapcsolatban felmerülő vita esetén a vásárló által fogyasztóvédelmi minőségi vizsgálat kérhető, melynek költségét a vizsgálati eredményként jogosnak minősített reklamáció esetén a WFC Kft. megtéríti, továbbá a vizsgálat eredményét elfogadni köteles. Ellenkező esetben ezek a költségek a reklamálót terhelik!

 Ha bármi egyéb kérdés felmerülne Önben, jelezze felénk ügyfélszolgálatunkon, ahol is kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 Jó böngészést és sikeres horgászatot kíván a Webfishing Team!