iBite Zander elemes világító úszó választható méretekben

E-mail
Az új iBite Zander világító antennás úszó, belső felépítésének köszönhetően, és a ki / bekapcsolható ledes antenna segítségével, kellő megvilágítást nyújt az éjszakai horgászat idejére. 425-ös elemmel működik (legalább 40 órás élettartamú elem).
iBite úszóiBite úszó
Fogyasztói ár1490 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Méret
Leírás

iBite Zander úszó

iBite, maga a márka is érdekesen cseng, mely sejtet egyfajta technikai újítást önmagában is. Ez igaz minden szérián belüli termékre. Az iBite márka alatti termékek mindegyike a legfrissebb újításkon és fejlesztéseken alapul, megkönnyítve, érdekesebbé téve a horgászok mindennapjait és a vízparton eltöltött idejét.

A jelenlegi széria az úszós horgászoknak kínál egy érdekes megoldást az éjszakai pecákhoz. A termék ötletét a világítópatronos éjszakai módszer ihlette, a koromsötétben eltűnő úszó látványa, majd egy szebb hal partrasegítése rendkívül szép emlék lehet, de ehhez látni kell a sötétben a kapást jelző úszótestet, amihez valamilyen világítópatron, vagy egyéb megvilágítás szükséges, ami nem mindig áll rendelkezésre.

Erre nyújt megoldást ez a világító antennás úszó, melynek belső felépítésének köszönhetően, a ki és bekapcsolható ledes antenna kellő megvilágítást nyújt a horgászat idejére. - 425-ös elemmel működik (legalább 40 órás élettartamú elem)

Akár 1-2 órás hirtelen ötletből fakadó horgászatokhoz is alkalmas eszköz, a fényváltási süllőzéshez plusz támpontot adó világító úszó nagyban megnövelheti a horgászat sikerfaktorát, a fényviszonyok miatt elveszített kapások ideje lejárt.

Cikkszám Típus Méret Anyaga Antenna Szár Kivitel
69720-206 Zander 6 g PU Ledes, bóbitával Műanyag Csúszó
69720-208 Zander 8 g PU Ledes, bóbitával Műanyag Csúszó
69720-210 Zander 10 g PU Ledes, bóbitával Műanyag Csúszó
69720-215 Zander 15 g PU Ledes, bóbitával Műanyag Csúszó
69720-220 Zander 20 g PU Ledes, bóbitával Műanyag Csúszó