Sonik SKS Black Surf orsó

E-mail
Sonik SKS 8000 Black Surf orsó
sonik_sks_black_surf_orso2
Fogyasztói ár17990 Ft
Kedvezmény
Ár / db17990 Ft
Leírás

A Sonik SKS 8000 Surf orsót az angliai tengeri horgászoknak tervezték. A dob nagy dobásokra lett kifejlesztve, a nagyméretű hajtókar pedig segít a szerelékünk és a hal partra segítésénél. Egy letapadásmentes, erős és ízléses megjelenésű orsó, melynek az ára is kedvező.

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.

A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli.

A felsőkategóriás orsókra jellemző óriáslamellás első fék rendszer került az orsóba, mely a precíz illesztésekkel szerelt meghajtással kombinálva legyőzhetetlen párost alkot. Főleg kapitális halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó elején lévő csavarral az orsó fékereje széles határok közt pontosan az éppen szükséges igényekhez hangolható.

cikkszám méret csapágy fékrendszer áttétel orsóház anyaga orsódob zsinórkapacitás súly ár
SN225-800 8000 5+1 első 4,6:1 grafit fém 0,40 mm/ 300 m 687 g 17.990,-

 

Kiszerelés:1