Sonik AVX Surf távdobó orsó

E-mail
Sonik AVX 1000 Surf távdobó orsó
sonik_avx_orso
Fogyasztói ár56490 Ft
Kedvezmény
Ár / db56490 Ft
Leírás

A Sonik csúcs távdobó orsója az AVX 10000 Surf! Lassú tengelyemelő-rendszerrel és hosszú, kúpos dobbal ellátott orsó, mely garantáltan nem tapad le. Az orsó gyönyörű zsinórképet ad és jelentősen megnöveli a dobások távolságát. 14 golyóscsapágy, erős tányérkerekek és egy nagyméretű gumi fogantyú a nagy távolságokról való gyors bevontatáshoz. Az érzékeny elsőféknek hála vékonyabb damilokkal is használhatjuk az orsót.

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.

A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli.

A felsőkategóriás orsókra jellemző óriáslamellás első fék rendszer került az orsóba, mely a precíz illesztésekkel szerelt meghajtással kombinálva legyőzhetetlen párost alkot. Főleg kapitális halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó elején lévő csavarral az orsó fékereje széles határok közt pontosan az éppen szükséges igényekhez hangolható.

cikkszám méret csapágy fékrendszer áttétel orsóház anyaga orsódob zsinórkapacitás súly ár
SN220-100 10000 14+1 első 4,8:1 grafit fém 0,35 mm/ 260 m 750 g 56.490,-

 

Kiszerelés:1