Arno Roshi Spin 3500 pergető orsó

E-mail
Arno Roshi Spin 3500
A Roshi Spin 3500-as méretű, rendkívül esztétikus, bronzos színnel rendelkező, univerzális pergető orsó is ezt a szegmenst bővíti.
Az igazán megkapó küllemű grafit testben 8+1 csapágy garantálja a sima, megfelelő futásteljesítményt, ami 5,0:1 áttétellel párosul.
Arno Roshi SpinArno Roshi Spin
Ár11500 Ft
Fogyasztói ár5990 Ft
Kedvezmény-5510 Ft
Ár / kg
Leírás

Arno Roshi Spin orsó

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

A Roshi Spin 3500-as méretű, rendkívül esztétikus, bronzos színnel rendelkező, univerzális pergető orsó is ezt a szegmenst bővíti.

Az igazán megkapó küllemű grafit testben 8+1 csapágy garantálja a sima, megfelelő futásteljesítményt, ami 5,0:1 áttélellel párosul.

Az alumínium dobra megfelelő mennyiségű fonott zsinór csévélhető (0.20 mm / 300 m), ami jó szolgálatot fog tenni a pergetések alkalmával. A kiegészítőként a csomaghoz járó potdobon pedig, akár egy másik méretű zsinórt is tárolhatunk, alkalmazkodva az adott szituációkhoz.

Univerzális elsőfékes kivitelével, medium pergetéshez és akár egyéb módszerekhez is megfelelő választást kínál.

A Roshi forgácsolt tekerőkarjának a végén, egy neoprén, szivacsos fogantyú található, amely kellemes fogást biztosít, a hideg idő beállta után is. Több órás pergetés után is komfortos a használata.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó szolgálatot nyújt, akik ismerkednek a pergetéssel vagy csupán egy kedvezőbb árfekvésű orsót keresnek.