2db-os Testmelegítő Delphin ARCTIC - videóval!

E-mail
A Delphin ARCTIC egy sóoldat alapú, széles körű használatra alkalmas kompakt melegítő. Kis méretének köszönhetően (átmérő: 10 cm) a ruházat különböző részébe – pl. zsebbe – vagy hálózsákba helyezhető, ahonnan melegíti az adott testrészt. Halászok, vadászok, sportolók vagy alacsony hőmérsékleteknek kitett dolgozók is hasznát veszik. 2db/csomag
testmelegito-delphin-arctic-2db
Fogyasztói ár890 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
Leírás
A Delphin ARCTIC egy sóoldat alapú, széles körű használatra alkalmas kompakt melegítő párnácska. Kis méretének köszönhetően (átmérő: 10 cm) a ruházat különböző részeibe pl. zsebbe vagy hálózsákba helyezhető, ahonnan melegíti az adott testrészt. Halászok, vadászok, sportolók vagy alacsony hőmérsékleteknek kitett dolgozók is hasznát vehetik.
Használata egyszerű:
Fontos hogy a melegítő tartalmának folyékony szerkezetűnek kell lennie. A folyadékban található fém lemezt többször különböző irányban hajlítsa el. A sóoldat ezt követően megkeményedik, és a környező hőmérséklettől függően kb. 60 percig melegít.
Miután kihűlt a következő képen lehet újra "tölteni":
Helyezze a terméket forró vízbe és főzze (kb. 5 percig), amíg a tartalma nem lesz teljesen folyékony és áttetsző. Ezt követően újra felhasználható. Ismétlési ciklusok száma – kb. 1000.