Salmo Szett 8 pergető dobozzal

E-mail
Akciós Salmo szett 8 pergető dobozzal.
akcios_salmo_szett_8
Ár9950 Ft
Fogyasztói ár5990 Ft
Kedvezmény-3960 Ft
Ár / kg
Leírás

Salmo Szett 8 pergető dobozzal

Wobblerszett praktikus rendeződobozban népszerű wobblerekkel akciós áron!

FISHING BOX ORGANIZER TIP.442
Praktikus rendeződoboz, amiben twister, villantó, vagy egyéb apróság is helyet kaphat. A fix, nagy méretű rekesz mellet két beilleszthető oldallappal a doboz nagy része igényeinknek megfelelően alakítható.

SALMO WOBBLER STING S9F SCS

Több szempontból is speciális ez a típus. Egyrészről beépített csörgő golyókkal rendelkezik, melyek a szokásos vibráción túl hanggal is csalogatják a ragadozókat. Felszín közelben tartózkodó ragadozókat ejthetünk el vele, főként fényváltáskor.

SALMO WOBBLER CHUBBY DARTER CD3 PH

Amióta 2002-ben bemutatta a Salmo a Chubby Dartert, a világ első vertikális wobblerét, horgászok százai próbálták ki és alkottak véleményt róla. Mialatt számtalan faj, sok-sok egyedét kifogták, megtanultak egy új wobbler-vezetési technikát és egy vadonatúj horgászatot. Kapitális sügerek csábulnak el erre a méretre és színre.

SALMO WOBBLER SLIDER SD6S BE

Ezt a típust még 2003-ban mutatta be a Salmo, ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy egy kis legenda szövődjön köré. Feltűnő színe egy csukát sem hagyhat hidegen.

Salmo Frisky  6cm  FR7DR OC

Hosszú éveken át kísérleteztek a kétrészes műcsalikkal, míg kialakult a végleges forma. A tervezők legfontosabb feladata volt a hidrodinamikai és a aerodinamikai tulajdonságokat megfelelően kiválasztani és egybegyúrni. Azaz amellett, hogy a gyors bevontatás során is kiegyensúlyozottan működik, dobás közben, a levegőben is jól viselkedik, nem akad vissza, mialatt igen távolra dobható. Egy igazán feltűnő csukás, süllős csali, érdemes kipróbálni.

Eredeti ár: 9.950.-

Akciós ár: 5.990.-

Cikkszám: 12044-986