Salmo szett 4 pergető dobozzal

E-mail
Akciós Salmo szett 4 rendező dobozzal.
akcios_salmo_szett_4
Ár9510 Ft
Fogyasztói ár5990 Ft
Kedvezmény-3520 Ft
Ár / kg
Leírás

Salmo szett 4 rendező dobozzal

Wobblerszett praktikus rendeződobozban népszerű wobblerekkel akciós áron!

FISHING BOX ORGANIZER TIP.442
Prakitkus rendeződoboz, amiben twister, villantó, vagy egyéb apróság is helyet kaphat. A fix, nagy méretű rekesz mellet két beilleszthető oldallappal a doboz nagy része igényeinkenk megfelelően alakítható.

SALMO WOBBLER HORNET H3F HOR

Amióta csak létezik a Salmo család a Hornet típus a legeladottabb, legnépszerűbb változat. Kis méretű, de mélyre törő hornet, ami a csukákat, süllőket, sügereket csábítja el.

SALMO WOBBLER STING S9F SCS

Több szempontból is speciális ez a típus. Egyrészről beépített csörgő golyókkal rendelkezik, melyek a szokásos vibráción túl hanggal is csalogatják a ragadozókat. Tipikus hosszúkás, snecit utánzó forma, mely a fényváltások során a felszín közelében táplálkozó ragadozók zsákmányát utánozza.

SALMO WOBBLER MINNOW M9F GS

Annak ellenére, hogy a Minnow az egyik legrégebbi Salmo modell, még mindig nagyon sok horgász fedez fel benne új lehetőségeket szerte a világon. Ezek a wobblerek igen nagy frekvenciával dolgoznak és jól dobhatók. A minnow forma már régóta ismert a wobblert használó horgászok körében, süllőre lehetünk vele eredményesek.

Salmo Frisky  6cm  FR7DR OC

Hosszú éveken át kísérleteztek a kétrészes műcsalikkal, míg kialakult a végleges forma. A tervezők legfontosabb feladata volt a hidrodinamikai és a aerodinamikai tulajdonságokat megfelelően kiválasztani és egybegyúrni. Azaz amellett, hogy a gyors bevontatás során is kiegyensúlyozottan működik, dobás közben, a levegőben is jól viselkedik, nem akad vissza, mialatt igen távolra dobható. Egyedi színezetű, két részes műcsali, melynek a csukák nem tudnak ellenállni.

Eredeti ár: 9.510.-

Akciós ár: 5.990.-

Cikkszám: 12044-982