Daiwa D Shock pergető horgász szett

E-mail
Komplett Daiwa pergető horgász szett választható méretben
Ár18500 Ft
Fogyasztói ár10490 Ft
Kedvezmény-8010 Ft
Ár / kg
Horgászbot mérete
Leírás

A szett tartalma:

1db Daiwa D Shock tartós karbon-kompozit horgászbot

Jellemzői: 2,1 vagy 2,4m-es, két részes kialakítású,parafa nyéltaggal. Dobósúlya: 10-30g Könnyített gyűrűsor és zsinórbeakasztó kapocs gondoskodik a horgászat komfortjáról

A horgászbot spicce igen érzékeny, így a kisebb súlyú műcsalik is biztosan vezethetők vele de nagyobb körforgók, támolygók vezetése sem okoz problémát! A horgászbot tökéletesen ideális a Magyarországon fogható majd összes ragadozó hal horgászatához! Az elegáns megjelenés már csak hab a tortán!

1 db Daiwa D Shock 3000/4000 elsőfékes orsó

Jellemzői: 2 db nemesacél csapágy, a finoman megmunkált alumínium dob és a Twist Buster rendszerű zsinórcsavarodást gátló zsinórvezető rendszer gondoskodik az orsó finom futásáról. Az orsó a bottal tökéletes összhangban dolgozik, mely többek között az extra finoman állítható elsőfékének is köszönhető. A 2,1-es modellhez 3000-es orsót adunk, míg a 2,4m-es bothoz 4000-es orsót. A 3000-es orsót zsinórral töltve szállítjuk!

A szett ideális mind kezdő pergetőknek, mind haladóknak egyaránt! A csomag egy kompromisszumoktól mentes megoldás a pergetés szerelmeseinek!

Az akció a készlet erejéig érvényes!