Carp Hunter pontyozó horgász szett, 3,6m

E-mail
3,6m-es pontyozó horgászbot nyeletőfékes orsóval
carp-hunter-pontyozo-szett
Ár15400 Ft
Fogyasztói ár11990 Ft
Kedvezmény-3410 Ft
Ár / kg
Leírás

Carp Hunter pontyozó szett 3,6m

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Az általános pontyozó és bojlis fenekező horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az CH Classic pontyozó szett. 

A bot 2 részes 360cm-es kialakításban került forgalomba, a szállítási hossza 180cm. Gyűrűi kellően masszívak, markolata EVA borítást kapott. 3,5 librás erősségének köszönhetően, optimálisan 60 - 100 gramm közötti ólmot érdemes választani hozzá, így dobótechnikától függően, kis gyakorlással, plusz egy, a bottal összhangban álló orsóval, könnyedén elérhető vele az akár 80-100m feletti távolság is. Általános fenekező horgászathoz és bojlizáshoz is jó választás

Az ideális orsóválasztást lefedve, egy univerzális CH Alfa Runner 60-as orsó is került a bot mellé, mely egy nyeletőfékes kompakt darab, ami egy elektromos jelzővel, igazán komfortossá tudja tenni a horgászatot, ugyanis a kapásokról nem fog lemaradni a használója.

Az orsóhoz járó dobra 30-as zsinórból, akár 280 méter is ráfér, így egy vékonyabb főzsinórral nem okoz gondot a távolabbi helyek meghorgászása, elérése sem.

Ajándéknak vagy kedvező bojlis bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

- CarpHunter Classic Boilie 3,6m 3,5 lbs 2 részes bot

- Carp Hunter Alfa 6000 nyeletőfékes orsó