A jelen Horgász Webáruház kereteiben létrejött vásárlási szándék jelzése (megrendelés) esetén a felek között magyar nyelvű szerződés jön létre. A WFC Kft. a Megrendelő megrendelésének megérkezését a Megrendelő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolja. Amennyiben a visszaigazolás a Megrendelő megrendelésének elküldésétől számított 48 (negyvennyolc) órán belül nem érkezik meg a Megrendelőhöz, a Megrendelő ajánlati kötöttsége megszűnik.

AWFC kft. a Megrendelés beérkezését követően legkésőbb 30 (harminc) napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

Amennyiben a Megrendelt áru nem áll rendelkezésére, úgy erről a Megrendelőt haladéktalanul tájékoztatja. A Megrendeléseket (szerződéseket) a WFC Kft. elektronikus nyilvántartásában iktatja és archiválja, ezzel biztosítva a szerződés adataihoz való utólagos hozzáférés lehetőségét.

A vásárolt termékek házhoz-szállítása futárszolgálattal vagy postai úton történik, a szállítás díja a szállító aktuális díjaiból kalkulálható. A WFC Kft. feladata a vásárló tájékoztatása az áru- és szolgáltatásválasztás megkönnyítéséhez, továbbá az áru és a szolgáltatás használatához, az áru fenntartásához szükséges megfelelő ismeretekről, az áru és a szolgáltatás alapvető tulajdonságairól, jellegzetességeiről, az áru és a szolgáltatás minőségéről, áráról, díjáról, valamint az áru használatára vonatkozó utasításokról és használatával járó veszélyekről.

 

Megrendelőnek a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján Elállási Joga van, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül Megrendelő elállhat vásárlási szándékától és Eladó köteles azonnali hatállyal, de legkésőbb 30 (harminc) napon belül a Vételárat visszafizetni! A 30 (harminc) nap attól a pillanattól értendő, amikor a  visszaküldött termék igazoltan megérkezik a WFC Kft. telephelyére. A termék szállítási- és visszaszállítási költsége a Vevőt terheli, a portóval visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni!

 

A WFC Kft. fenntartja magának a jogot, hogy - elsősorban az Akciós termékek esetén - csak kiskereskedelmi mennyiséget szolgáljon ki!